Podlaha? Jedině SPC vinylová od SACASA

Je to tady. Přišel čas na výběr nové podlahy a vám jde z toho hlava kolem. Tolik možností, co se na trhu nacházejí, ale správná volba v nedohlednu. Dřevěná, laminátová, vinylová. No jistě, to je ono! Vinylová podlaha je to řešení. A ideálně zámková plovoucí z SPC, která se bude snadno pokládat a vydrží velkou zátěž.

Podlaha SACASA_1

Ať už hledáte podlahu do bytu, rodinného domku nebo nových kanceláří pro svoji firmu, s SPC plovoucí vinylovou podlahou nešlápnete vedle. Je vyrobena z vápence a PVC a tvoří tak 100 % recyklovatelnou směs, která je šetrná k životnímu prostředí. Navíc ze sebe nevylučuje formaldehyd ani jinou radioaktivní látku.

Tato podlaha je unikátem. Skrze své vrstvy vede skvěle teplo a je tak vhodným kandidátem pro podlahové vytápění. SPC je velmi odolný materiál, který je voděodolný a protipožární. Nehrozí, že by vás trápila vlhkost a plísně. Zamilují si jí pak zejména rodiče s malými dětmi. Je odolná proti skvrnám a škrábancům, což je s dětmi v domácnosti na denním pořádku. Samotná údržba je i tak sama o sobě nenáročná. Ani bakterie nemají šanci udržet se na povrchu. Nehrozí ani nechtěný hluk, který vás normálně doprovází, když jdete o půlnoci vykrást ledničku. Tahle podlaha vás jistě neodhalí při činu.

Její materiál nikterak neovlivňuje vzorkování podlahy. Můžete si vybrat z motivů dřeva jako jsou pecan, ořech, jabloň divoká nebo třeba buk. Pokud nejste úplně fanouškem dřeva a do interiéru se vám spíše hodí moderní kamenné styly mramoru či minimalistického vzoru čistého kamene, i to je možné. Dekory na jednotlivých deskách nejsou totožné, takže dohromady netvoří nudou mozaiku, ale naopak reálný dojem rozbíjející jednotvárnost.

Instalace podlahy není náročná a zvládne jí úplně každý, kdo má alespoň malý cit pro ruční práce. Nemusíte se pracně zbavovat starého podkladu, kterým často bývají keramické nebo betonové podlahy. SPC vinylovou podlahu můžete pokládat rovnou na starý podklad bez použití lepidla. Jednotlivé kusy jsou dělané na zámek, a tak do sebe snadno zapadnou a jen tak s nimi něco nehne. Tento systém je pak velkou výhodou pokud dojde k poškození jednoho kusu podlahy. Stačí vyjmout pouze znehodnocený kus a ten nahradit za nový. Takhle snadné to je.

Když si to tedy shrneme:
Ekologická podlaha z recyklovatelných materiálů, která je voděodolná, protipožární a odolná vůči mechanickému poškození, plísním a vlhkostem. Je tichá, nenáročná na údržbu a bakterie nemají šanci se šířit. Její instalaci zvládne úplně každý bez zapotřebí jakéhokoliv lepidla. Jednotlivé díly do sebe zapadnou na zámek, a tak je případná výměna poškozeného kusu snadná. Je pevná a těžká. Oproti jiným druhům podlah je bezkonkurenčně nejlepší volbou na trhu.

Nezáleží, zda hledáte podlahu do rodinného domu nebo pro komerční účely. Záruka je vám jistotou kvality této podlahové krytiny. Pro snazší výběr si můžete prohlédnout vzorky plovoucí podlahy dle vašeho výběru.

Tak my myslíme, že je to úplně jasný a jiný typ podlahy už nemá proti SPC vinylu šanci. Tak hurá na nákup!