Luxusní vinylové podlahy - Jaká je ta pravá?

Sháníte domů luxusně vypadající podlahu, která by se hodila do vašich nově zrekonstruovaných prostor? Ať již propadáte skandinávskému nebo českému stylu bydlení, ztotožníte se s ní i vy!


A abychom pouze neslibovali skvělou vhodnost vinylové podlahy do luxusního designu, připravili jsme si pro vás výčet těch nejluxusněji vypadajících vzorků, které si u nás můžete pořídit!

luxusní vinylové podlahy 1

Ruste Cypres
Skvěle se hodí do moderních bytů s teplým designem interiéru. Dodá vašemu domovu naturální vzhled a vy tak kolem sebe budete mít vždy svůj kousek přírody. Zároveň disponuje ušlechtilým vzhledem věrohodně napodobujícím dřevo cipřiše. Jakmile na tuto podlahu zasvítí sluníčko, vnese do prostor hřejivý pocit luxusu a přírody.


Greystone
Vinylová podlaha Greystone vypadá přesně tak, jak je zaneseno v jejím názvu - jako šedý kámen. Překvapivě s sebou ale nenese chladné pocity, právě naopak. Vyzařuje z ní pocit čistoty a luxusu. Skvěle se hodí do prostor s právě skandinávským designem interiéru, kdy sázíte na minimalismus.


Country Oak
Vzor vinylové podlahy Country Oak vnese do vašeho bytu uklidňující atmosféru. Věrohodně napodobuje vzorek dubového dřeva a tím vnáší do vašeho bytu útulný vzhled. Hodí se spíše ke středně teplému deisgnu interiéru, nikoliv však jednobarevnému.

luxusni vinylové podlahy 2

Dub hnědý
Dub hnědý vnáší do prostorů svým vzhledem určitou ladnost a nevinnost. Jde v ruku v ruce s různými doplňky široké škály barev a domácí zelení. Výborně padne k alternativním doplňkům nevšedních tvarů a designu. Doplní ale i základní nábytek.


Empire Oak
Tento design je opravdovým unikátem, podobně jako Greystone. Vsází ale na tmavou, tajemnou a zároveň lehce hravou podobu dubového dřeva. S tímto vzorem bude váš domov vynikaj, jak nikdy dříve. Experimentujte, bude to stát za to!


Dub šedý
Vinylová podlaha se vzorem dub šedý patří k těm, které jsou pořizovaný do interiéru s různým, ale jednotným designem. Skvěle se hodí např. k čistě černým nebo bílým skříním. Nenaruší jednotnost interiéru, naopak jí skvěle doplní. Vnáší do interiéru otevřenost a pocit otevřeného prostoru. Skvěle se k ní hodí světle zelené pokojové rostliny podtrhávající její eleganci.

 

Pokud jste v tomto článku nenašli odpověď na Vaše otázky, neváhejte nás kontaktovat! Rádi Vás na všechny dotazy odpovíme. Také se můžete podívat např. na naše stránky na Facebooku.

Přejeme Vám hezký den
nejlepsipodlahy.eu